top of page

Over Ruth

Ruth_Bos_coach_trainer.jpg

Ruth Bos

Arbeids- & organisatiepsycholoog

coach en trainer

nobco-logo-voor-website.png

Lid van de Nederlandse orde van beroepscoaches

Ik hou ervan om de dingen helder en begrijpelijk te maken. Mensen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling door ze net dat zetje te geven waardoor er een positieve verandering in hun leven kan plaatsvinden. Dit doe ik door goed te luisteren en met de nodige humor samen te onderzoeken waar de knelpunten liggen. Ik vind het interessant om samen te onderzoeken waarom je doet wat je doet. En net zo belangrijk… waarom je de dingen die je belangrijk vindt niet doet. Wat is er nodig om te komen waar je naartoe wil? Dit is voor iedereen anders en daarom is ieder traject dan ook maatwerk.  

 

Ik vind het mooi om een stukje in het leven van mensen mee te mogen reizen en te zien hoe ze groeien. Dat ze niet meer belemmerd worden door bepaalde gedachten, overtuigingen of angsten om te gaan doen wat belangrijk voor ze is. Ik geloof in de kracht van de mens zelf. Werken aan hun persoonlijke ontwikkeling door nieuwe dingen te ervaren en vaardigheden te leren en zo met meer plezier en voldoening in hun leven te staan. 

Tijdens mijn coachingstrajecten werk ik veel met de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). 

logo-act-guide.png

"

Ruth heb ik leren kennen als een warme, inlevende persoonlijkheid die gestructureerd werkt en weet waar ze het over heeft. Zij kan goed luisteren. En weet de methodiek van ACT Coaching in praktische voorbeelden en metaforen uit te leggen, waardoor je ze sneller automatiseert. Een effectieve methode omdat je handvatten krijgt voor zowel situaties in jouw werkomgeving als privé. En dat is uiteraard belangrijk omdat beiden met elkaar in verbinding staan opdat je optimaal in jouw positieve energie en balans komt en blijft. Zij gaat met alle doelen en knelpunten waar je aan wilt werken integer om."

Anderen over Ruth

bottom of page