top of page

Individueel coachingstraject

e-coachings trajecten zijn 

ook mogelijk

individueel_traject.jpg

Waarom een

coachingstraject?

• Verbeteren van de werk-privé-balans

• Verminderen van stress

• Persoonlijke ontwikkeling

• Vergroten zelfvertrouwen

• Mindful werken

• Effectiever communiceren

• Meer uit je leven halen

Hoe is jouw balans tussen je werk en privéleven? Geeft het je een gevoel van zinvol bezig zijn of levert het spanning, stress, ergernis en frustratie op? Besteed je misschien zoveel tijd aan je werk en/of zorgtaken dat het ten koste gaat van andere belangrijke dingen, zoals je vrienden, familie, hobby’s, sporten en het goed voor jezelf zorgen?

 

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet uit het oog verliest en toch de dingen doet die voor jou belangrijk zijn? Krijg grip op de chaos!

Door de drukte van het leven en het leven op de automatische piloot, lopen we vaak voorbij aan wat we echt belangrijk vinden en kunnen we uit balans raken. Het is dan goed aandacht te geven aan waar je nu staat en in kaart te brengen hoe je verder wil. Wat heb je nodig? Wat wil je bereiken? Met meer plezier je werk doen? Je zekerder voelen in je werk? Vaker ‘nee’ kunnen zeggen? Duidelijker communiceren? Meer balans in je leven? Prioriteiten stellen?

Persoonlijke ontwikkeling

Aanpak

Persoonlijke ontwikkeling kan je hierbij helpen. Met een coachingstraject gebaseerd op de ‘Acceptance and Commitment Therapy’ (ACT), leer je je leven in te vullen op basis van wat waardevol voor je is. Door zelfinzicht, reflectie en het doorbreken van bestaande patronen, kun je er bewust voor kiezen om dingen anders te gaan doen en dat werkt door op alle levensgebieden. 

Tijdens de intake bespreken we waar je aan wilt werken en waar je wil staan aan het einde van het traject. Maar we gaan niet alleen praten; we gaan ook aan de slag met concrete opdrachten en oefeningen. 

De inzichten uit de gesprekken en opdrachten kun je direct thuis en in je werk toepassen en ervaren. Afhankelijk van jouw wensen krijg je extra opdrachten op papier en/of via een beveiligd digitaal platform. Een individueel coachingstraject bestaat meestal uit zes tot tien sessies van ongeveer anderhalf uur. Uiteraard is dit afhankelijk van je vraag en waar je aan wilt werken. 

bottom of page